Egypt - dovolená - recenze

Steigenberger Coraya Beach (Ex. Iberotel)

👍 98 %
244 hodnocení
Steigenberger Coraya Beach (Ex. Iberotel) - Egypt - dovolená - recenze

Marsa Alam | Egypt
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 14 dní (13 nocí) dovolené s recenzí
11. října - 24. října 2021

55 493 Kč  38 290 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Hotel bez dětí

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 60 km   ➜ od letiště: 7 km

Steigenberger Coraya Beach (Ex. Iberotel)

👍 98 %
244 hodnocení
Steigenberger Coraya Beach (Ex. Iberotel) - Egypt - dovolená - recenze

Marsa Alam | Egypt
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 7 dní (6 nocí) dovolené s recenzí
1. října - 7. října 2021

33 319 Kč  22 990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Hotel bez dětí

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 60 km   ➜ od letiště: 7 km

Steigenberger Coraya Beach (Ex. Iberotel)

👍 98 %
244 hodnocení
Steigenberger Coraya Beach (Ex. Iberotel) - Egypt - dovolená - recenze

Marsa Alam | Egypt
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
7. září - 17. září 2021

31 113 Kč  22 090 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Hotel bez dětí

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 60 km   ➜ od letiště: 7 km

Steigenberger Coraya Beach (Ex. Iberotel)

👍 98 %
244 hodnocení
Steigenberger Coraya Beach (Ex. Iberotel) - Egypt - dovolená - recenze

Marsa Alam | Egypt
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
20. září - 30. září 2021

31 113 Kč  22 090 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Hotel bez dětí

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 60 km   ➜ od letiště: 7 km

Steigenberger Coraya Beach (Ex. Iberotel)

👍 98 %
244 hodnocení
Steigenberger Coraya Beach (Ex. Iberotel) - Egypt - dovolená - recenze

Marsa Alam | Egypt
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 14 dní (13 nocí) dovolené s recenzí
22. srpna - 4. září 2021

36 750 Kč  24 990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Hotel bez dětí

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 60 km   ➜ od letiště: 7 km

Steigenberger Coraya Beach (Ex. Iberotel)

👍 98 %
244 hodnocení
Steigenberger Coraya Beach (Ex. Iberotel) - Egypt - dovolená - recenze

Marsa Alam | Egypt
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
14. srpna - 23. srpna 2021

30 819 Kč  22 190 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Hotel bez dětí

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 60 km   ➜ od letiště: 7 km

Steigenberger Coraya Beach (Ex. Iberotel)

👍 98 %
244 hodnocení
Steigenberger Coraya Beach (Ex. Iberotel) - Egypt - dovolená - recenze

Marsa Alam | Egypt
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
18. října - 27. října 2021

31 535 Kč  22 390 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Hotel bez dětí

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 60 km   ➜ od letiště: 7 km

Steigenberger Coraya Beach (Ex. Iberotel)

👍 98 %
244 hodnocení
Steigenberger Coraya Beach (Ex. Iberotel) - Egypt - dovolená - recenze

Marsa Alam | Egypt
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 12 dní (11 nocí) dovolené s recenzí
27. září - 8. října 2021

35 197 Kč  24 990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Hotel bez dětí

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 60 km   ➜ od letiště: 7 km

Steigenberger Coraya Beach (Ex. Iberotel)

👍 98 %
244 hodnocení
Steigenberger Coraya Beach (Ex. Iberotel) - Egypt - dovolená - recenze

Marsa Alam | Egypt
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
18. září - 28. září 2021

31 113 Kč  22 090 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Hotel bez dětí

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 60 km   ➜ od letiště: 7 km

Steigenberger Coraya Beach (Ex. Iberotel)

👍 98 %
244 hodnocení
Steigenberger Coraya Beach (Ex. Iberotel) - Egypt - dovolená - recenze

Marsa Alam | Egypt
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 7 dní (6 nocí) dovolené s recenzí
16. srpna - 22. srpna 2021

31 829 Kč  24 190 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Hotel bez dětí

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 60 km   ➜ od letiště: 7 km

Zobrazeno 1-10 z celkem 4579

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Egypt - dovolená - recenze - nejlepší recenze

Egypt - dovolená - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 98 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 5hvězdičkový Steigenberger Coraya Beach (Ex. Iberotel). Recenze je udělená na základě 244 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu na tuto dvoutýdenní dovolenou je pondělí 11. října 2021 a den příjezdu/příletu je neděle 24. října 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 38 290 Kč. Pobyt je se stravou formou All Inclusive v délce 14 dní, 13 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Egypt a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Tento volný termín zahrnuje aktuálně slevu 31 % z původní ceníkové ceny 55 493 Kč. Do lokality Marsa Alam, kde se ubytování Steigenberger Coraya Beach (Ex. Iberotel) nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Užijte si nádhernou podzimní dovolenou First Minute v Egyptě na podzim s nejlepší recenzí v rezortu Marsa Alam podle referencí od 244 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 98 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Egypt - dovolená - recenze

Nejlevnější Egypt - dovolená - recenze

Nejlevnější dovolenou Egypt - dovolená - recenze pořídíte v 4hvězdičkovém ubytování Solymar Soma Beach. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v neděli 5. září 2021 a příjezdem/příletem ve čtvrtek 9. září 2021 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 12 590 Kč. Rekreace v resortu Hurghada je v délce 5 dní - 4 nocí je a se stravou formou All Inclusive. Tato výhodná podzimní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Egyptě a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Solymar Soma Beach v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. V ceně pobytu je zahrnuta sleva 30 % z původní prodejní ceny 17 986 Kč. Solymar Soma Beach je situován v letovisku Hurghada. Doprava do letoviska Hurghada je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Praha. Využijte nejlevnější v Egyptě na podzim s průměrnou recenzí 98 % dle 9 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Egypt - dovolená - recenze

Egypt - dovolená - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Egyptě? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Steigenberger Coraya Beach (Ex. Iberotel) v letovisku Marsa Alam. Termín odjezdu/odletu je v pátek 1. října 2021 a datum příjezdu/příletu je ve čtvrtek 7. října 2021. Pobyt je v délce 7 dní - 6 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 22 990 Kč se stravou formou All Inclusive. Tato lákavá nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Egyptě a o podmínkách dovolené v Steigenberger Coraya Beach (Ex. Iberotel) v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Tento volný termín na podzim zahrnuje aktuálně slevu 31 % z původní ceníkové ceny 33 319 Kč. Do lokality Marsa Alam, kde se ubytování Steigenberger Coraya Beach (Ex. Iberotel) nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné podzimní dovolené v Egyptě. Průměrná recenze Steigenberger Coraya Beach (Ex. Iberotel) je 98 % podle referencí od 244 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Egypt - dovolená - recenze - recenze

Steigenberger Coraya Beach (Ex. Iberotel) - Steigenberger Coraya Beach (ex. Iberotel) - Marsa Alam

Toto je poprvé v Egyptě Hotel je opravdu skvělý, jídlo je vynikající a personál je velmi užitečný.více recenzí

Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort - SUNRISE Grand Select Arabian Beach Resort - Sharm El Sheikh

Jeden z nejlepších hotelů, které jsem v Egyptě navštívil a to už jsem tam byl cca 11x... Komplex sice není nejnovější, ale vše upravené a především pokoje Swim Up room jsou skvělé...více recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené v Egyptě?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Egypta vyberte úvodní stránku v Egyptlastminute.cz - dovolená Egypt a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt v Egyptě můžete vybrat z následujících 8 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Egyptlastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v Egyptě můžete vyzkoušet například také web Dovolená Egypt. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Rakousko, dovolená Slovensko nebo například dovolená Spojené arabské emiráty či dovolená Španělsko.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Egypt - dovolená - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování v Egyptě s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Egyptlastminute.cz - porovnání cen zájezdů do Egypta. Web Egyptlastminute.cz využívá cookies.